Kecskeméti tájegységben termő legjobb barack felhasználásával készített, szűretlen, speciálisan gyümölcságyon, eperfahordóban érlelt barackpálinka. Nagy tisztaságfokú, kellemesen gyümölcsös, nemes ital. Szigorú technológia szerint szedett és válogatott, érett, lédús gyümölcsök lepárlásából nyert pálinka, amelynek illatában, ízében egyaránt megtalálható az érett barack csodálatos aromája.
A ferences barátok receptúrája alapján készített és Kalna Zsolt minorita rendfőnök által Szent Ferenc napján megszentelt, az egykori Hatvani Grófság nagygombosi birtokán termett kajszibarackfajták felhasználásával készített, szüretlen, speciálisan gyümölcságyon, eperfa hordóban érlelt kajszibarack pálinka. Szigorú technológia szerint szedett és válogatott, érett, lédús gyümölcsök lepárlásából nyert pálinka, amelynek illatában, ízében egyaránt megtalálható az érett kajszibarack csodálatos aromája.